reglementen PRV de Luxe 2018

Reglementen PRV de Luxe 2018

Reglementen PRV de Luxe 2018 (Outdoor concours)

• Alle wedstrijden worden verreden bij de Poeldijkse Ruiter Vereniging (PRV) in de buitenbak van Manege De Ackelhoeve. Er kan uitsluitend worden gestart in de klasse B, L en M paarden en de klasse B, L en M pony’s.
• Alle wedstrijden tellen mee voor de promotieregeling zoals is vastgelegd in het algemene wedstrijdreglement van de KNHS.
• Op de finaledag (zondag) zijn er extra prijzen voor de winnaars ter beschikking gesteld. Om voor deze extra prijzen in aanmerking te komen moet je in totaal, dus over beide wedstrijddagen, minimaal drie proeven gereden hebben.
• De wedstrijden worden geklasseerd door middel van de behaalde punten. Diegene die over zijn beste drie proeven gereden in dit meerdaagse evenement bij de PRV de luxe de meeste punten heeft, wint de competitie in zijn of haar rubriek.
• Combinaties die tussentijds promoveren of degraderen nemen de door hun behaalde resultaten niet mee naar de andere klasse en komen dus niet in aanmerking voor de prijzen die gelden voor het meerdaagse evenement.
• De combinatie met de uiteindelijk over de beste drie gereden proeven tijdens het weekend meeste punten wint het concours.
• Bij een gelijke uitslag op de finaledag geldt het beste resultaat behaald op de eerste proef van de tweede dag.
• Voor de winnaars van de PRV de Luxe competitie wordt per rubriek als extra prijs beschikbaar gesteld: een deken.

• Voor de overall winnaars van de PRV de Luxe competitie wordt een extra prijs beschikbaar gesteld.
• De prijswinnaars van de PRV de Luxe competitie worden zondag aan het eind van het concours bekend gemaakt. Van de deelnemers wordt dan ook verwacht zondag aan het eind van het concours op de prijsuitreiking te verschijnen. Als ruiters of amazones niet op de prijsuitreiking aanwezig zijn komt hun prijs te vervallen.
• Deelnemers aan het meerdaagse evenement die impuls rijden worden niet geklasseerd, maar voor hen is wel een prijsje beschikbaar.