Kamp reglementen

Kampreglement Poeldijkse Ruiter Vereniging:

• Inschrijven voor een kamp betekent dat de deelnemer op de hoogte is van het kampreglement, opgesteld door het bestuur.
  • Op ieder inschrijfformulier wordt naar het kampreglement verwezen.
  • Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfformulier en na ontvangst van de vooruitbetaling a 100 euro.
  • Bij afmelding na sluitingsdatum (2 weken voorafgaand aan het kamp) is het niet meer mogelijk om de vooruitbetaling terug te krijgen.
  • Inschrijven is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar, óf onder begeleiding van een ouder.
  • Het bestuur bepaalt bij iedere afmelding welke combinatie de vrijgekomen plaats inneemt, hierbij hebben leden van de PRV voorrang op niet-leden
  • Inschrijven is mogelijk voor iedereen; leden van de PRV hebben uiteraard ook hier korting
  • In situaties waarin het reglement geen duidelijkheid biedt, beslist het bestuur.